2 Eylül 2014 Salı

Kitap Alışverişi #1



D&R'ın indirimini kaçırmak olmaz herhalde, okumak istediğim çoğu kitap yarı fiyatına inmişti bende kaçırmadım tabii. Kitaplara 9.90 vermek varken neden bunun 2-3 katını verelim ki? Aldığım kitapların çoğu daha önceden merak ettiğim kitaplardı. Yapılan yorumları okumadım ama umarım güzeldir :D Gelelim kitaplara 




Serinin diğer iki kitabını okuyalı baya oldu hatta en son neler olduğunu pek hatırlamıyorum dolayısıyla bu kitabı okumadan serinin önceki kitaplarını tekrar okusam iyi olacak :D



İlk kitabı bu kadar beğendikten sonra Benimle Kal'ı almamak ayıp olurdu. Kitaba yeni başladım ilk başlar biraz sıkıcı geldi ama olaylar değişicek diye tahmin ediyorum.



D&R'a ne zaman gitsem içimde küçücük bir umutla serinin devamının olduğu yere bakıyordum acaba gelmiş mi diye. En sonunda öğrendim ki basımı durdurmuşlar. Bende internetten sipariş ettim. Kimse beni Will'den ayıramaz :D



Sylvia Day'in kitapları genelde güzel olur, arkadaşlarımda almamı söyleyince aldım. Eğer beğenirsem diğer kitaplarında alacağım.



Annem yakında bana vampirli kitapları yasaklayacak herhalde. Çok etkilendiğimi söylüyor o yüzden okumama da izin vermiyor. Ama ben vazgeçemiyorum onlardan :D Kitabın adını falan daha önce duymadım ama konusu ilgimi çekti.


Sürekli bilim kurgu aksiyon kitapları hakkında yazsam da kişisel gelişim kitapları okumayı çok seviyorum. Kitapta hayatın işleyişinden, sevginin gücünden ve bu gücü anlamaya başladığımızda hayatımızın nasıl değiştirebileceğimizden bahsediyor. Henüz kitap bitmedi ama şu ana kadar okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplarından birisi diyebilirim.




Kitabın adı çok ilgimi çekti o yüzden aldım, ne zaman okurum bilmiyorum :D 
    
Bir süre alıcı değil okuyucu olacağım anlaşılan :) Keyifli okumalar :))







4 yorum:

  1. Tut Elimi ve Benimle Kal almayı düşündüğüm kitaplardı ama ikinci kitap ile ilgili okuduğum yorumlardan sonra almaktan vazgeçtim. Kitaplarını güle güle oku canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kitap aslında gayet güzeldi ama her şey tadında bırakınca güzel. 2. kitabı çıkarmaları saçma oldu. Çok teşekkür ederimm :))

      Sil
  2. Eğer yapmak istersen bloğumda senin için mim var :)
    http://kitapkeyfimm.blogspot.com.tr/2014/09/zt-kitaplar-mimi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum en kısa zamanda yapıp koyacağım :)

      Sil