29 Ağustos 2014 Cuma

Vurgun Lauren Kate




Gökyüzü Kanatlarla Kararıyor... 

Ve Luce ile Daniel için zaman dolmak üzere... Lucifer'ın geçmişi silmesine engel olmak adına Düşüş'ün başladığı yeri bulmak zorundalar. Yalnızca Luce laneti bozabilir, bu yüzden onun seçimi herkesin kaderini belirleyecek. Peki ya Luce ve aşk uğruna var olan destansı mücadeleyi kim kazanacak? 

Dünya çapında fenomen haline gelen düşüş serisinin şaşırtıcı sonuna hazır olun!

------------------------------


Evet en son Luce zaman yolculuğundan geri dönmüştü, hilkat garibesi Bill 'in Lucifer olduğunu öğrenmişti ve onun yeni planını. Lucifer'ın planı tarihi silip yeni baştan yazmak istiyor. Ve bunun için  milyonlarca melekle birlikte düşüşe geçiyor. Bunu durdurmanın tek yolu ise Daniel'ın yüzyıllar önce yazdığı bir kitapta olan üç kutsal emaneti bulup bir araya getirmektir. Bu 3 kutsal emaneti bulmak için gruplara ayrılıyorlar ve aramaya çıkıyorlar.

Serinin en güzel kitabıydı diğer kitapları en az 2 haftada bitirdim bu kitabı 3 günde bitirdim. Diğer kitapları okurken seri bitsin başka seriye geçeyim diye düşünürken bu kitabın bitmemesi için yavaşlamayı bile düşündüm. Ne kadar bir Hush Hush serisi kadar çok sevmesem de bende yeri ayrı kitabın. Özellikle Cam'in.


Bundan sonrası spoiler içerir.

Kitapta Sürgünler ve Meleklerin iş birliği içinde olması çok güzeldi. Özellikle sonda Luce'un isteği üzerine Sürgünlerin tekrar cennetin tarafına geçmesine çok sevindim.

Kızdığım şeylerden birisi Daniel ve Luce'un Cennet veya Cehennem yerine tekrar aşkı seçip normal insan olarak doğmalarıydı. Bütün bu yaşanan her şeyi unutup normal ölümlü bir insan gibi yaşamayı istemelerine çok kızdım. Ayrıca birbirlerini tekrar bulmaları kesin bile değildi ama riski aldılar. Neyse allahtan sonunda buldular birbirlerini ve son defa aşık oldular.

Bu Roland Annabelle Cam Daniel Arriane ve Luce grubunun bozulmasına cidden üzüldüm hatta ağladım bence o grup bozulmamalıydı.

Cam ve Luce'un vedası çok kötüydü. Luce'un kafasını duvarlara sürtmek istedim. Ve Cam ile Daniel'ın sonunda kardeş gibi ayrılmaları beni çok mutlu etti. 
Son bölümde yazar biraz saçmalamadı ama yine de güzel bir seriydi. Okuduğum için memnunum :)


Luce bir an için onun gözlerinin parlayışını, altın rengi kanatlarını serbest bırakışını hiç göremeyeceğini, karamsar bir şaka yaptığında sesinin yükseldiğini hiç duyamayacağını sanmıştı.. Daniel'ı her şeyden çok ve mümkün olduğundan daha çok sevmesine rağmen Luce Cam'i kaybetmeye dayanamazdı.

''Teşekkür ederim.'' dedi Cam.
Luce dudaklarının titrediğini ve gözlerinin yandığını hisseti. Ne yaptığını anlayamadan Cam'in kollarına atıldı ve ellerini sırtında hisseti. Çenesini başının tepesine koyunca da göz yaşlarına boğuldu.
Cam ağlamasına izin vererek onu sıkıca tuttu. ''Çok cesursun.'' diye fısıldadı.
Love Never Dies


''Londraya dek lanetinin benimkinden çok daha kötü olduğunu anlamamıştım.'' dedi Daniel'a.''Katlanmak zorunda kaldığın şeyler, beni kaybetmen...''
''Hiç bir zaman önemi olmadı,'' diye mırıldandı Arriane.''O her zaman seni beklerdi''.

Onu kendisine çektiğinde Luce öpüşeceklerini sandı, fakat Cam kulağına eğilip sadece, ''Bir sonraki sefer sana el hareketi çekmesine sakın izin verme,'' diye fısıldadı.
''İzin vermeyeceğimi biliyorsun.'' Luce güldü.

''Sizi düşünüyor olacağız,'' dedi Annabelle. ''Her zaman.''
''Bende sizi düşünüyor olacağım.'' Luce bunun doğru olduğuna inanmalıydı. Yoksa, tüm bunları gerçekten unutacaksa, onlardan ayrılmaya dayanamazdı.
Ama melekler üzgünce gülümsediler, Luce'un onları unutmak zorunda olduğunu biliyorlardı.

Cam kolunu Daniel'ın omuzlarına atarak, ''İyi iş çıkardın, kardeşim,'' dedi.
''Elbette.'' Daniel kibirliymiş gibi görünmeye çalışsa da tepkisi sevgi doluydu.''Senin sayende.'' 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder