24 Ağustos 2014 Pazar

New Girl Dizi



     Ahh! New Girl. Bu aralar kafayı bozduğum ve her oyuncusuna aşık olduğum dizi..  Hakkında konuşmadan önce kısaca dizinin konusunu anlatayım, Jess 6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını öğrenince onunla birlikte yaşadığı evden ayrılıp başka bir eve taşınmaya karar veriyor. İlanlarda üç kişinin yaşadığı bir daireye ev arkadaşı arandığını okuyor ve görüşmeye gidiyor.

New Girl

     Evde yaşayan erkeklerden biri Nick genellikle yalnız kalmak isteyen hukuk fakültesinde okumuş bir barmendir. Schmidt kendisini kadınlara bir armağan olarak gören bir işadamıdır. Winston ise ne yapacağını kendisi de bilmeyen fakat neye katılsa onu kazanma saplantılı eski bir basketbolcudur. Eve taşınan Jess ise sevimli tavırları, yaşama sevinci ve enteresan huyları olan bir öğretmendir.Jess ile birlikte her biri kendi karakteri içerisinde oldukça enteresan ve komik hallere sahip bu 3 erkeğin hayatına yepyeni olaylar giriyor. Birde Jess'in manken arkadaşı Cece'yle.

I do have a lot of expectations for people.

   Anlayacağınız evdeki kimse normal değil. Bu dörtlü bir araya geldiğinde cidden gülmekten ölüyorum. Her bölümde farklı bir olay oluyor. Eğer izlemeyi düşünüyorsanız tereddüt etmeyin derim :D Dizi sadece 3 sezon sonlarına geldikçe insan geriliyor. Daha yavaş bitsin diye iki günde bir kez izliyorum bu aralar :D Puan vericek olursam da 10 üzerinden 20 veririm.

✨❤✌

big schmidt

   
looking goooood | via Tumblr









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder