22 Ağustos 2014 Cuma

Aşka Düşüş Lauren Kate






BİRBİRİNİ SEVEN SEKİZ GENÇ



DÖRT FARKLI HİKÂYE


ÖZEL BİR GÜN



Herkesin aşk hikayesi farklı...

Kimi beklenmedik. Kimi karşılıksız. Kimi yasaklanmış. Kimi sonsuz.

İşte Lauren Kate'in hayranlık uyandıran DÜŞÜŞ karakterleriyle Sevgililer Günü'ne özel olarak kaleme aldığı bu romanda da buna tanık olacaksınız!
  
************************

 Düşüş serisinin Tutku'nun devamı sandığım kitabıydı. Tutkudan sonra yazılmış ama Sevgililer Günü için. Arkasını okuduğum anda büyük bir heyecanla okumaya başladım. Cam dışındaki çoğu karakterin Sevgililer Günü'nü anlatıyor. Ama favorim Roland'ın hikayesiydi, aşkın her zaman kazanmak olmadığını çok güzel anlatmış.
       Biraz kitaptan bahsedeyim, birinci hikaye hiç beklemediğim bir ikilinin hikayesi, Miles ve Shelby.. Hepimiz Miles'la Luce'un arasında ufak tefek şeyler olduğunu biliyorduk. Ama galiba Miles sonunda Daniel ile Luce un aşkının ne kadar güçlü olduğunu anlayıp vazgeçmiş. İkinci hikaye favorim yani Roland'ın hikayesi Roland'ın sevdiği kadın orta çağ İngiltere'sinde yaşayan birisi. Roland ile beş sene önce ayrılmışlar ama anlaşılan Roland onu unutamamış ve sevgililer gününde ona açılmak için evine gidiyor daha doğrusu kızın balkonuna tırmanıyor. Ama görülen o ki kız Roland'ı çoktan unutup hayatına devam etmiş. Üçüncü hikaye Arriane ile kız arkadaşının hikayesi. İlk başta şaşırdım ama kitapta eşcinsel bir ilişkiye yer vermeleri çok hoşuma gitti. Dördüncü hikayede  Daniel ve Luce'un hikayesi, Luce'un gelecekteki hali sevgililer gününde orta çağa geliyor o sırada eski benliğiyle karşılaşıyor ve üç boyutlu zımbırtıyı yapıp bedenlerini birleştiriyor. Bill (hilkat garibesi), bu sevgililer gününün Daniel' la geçireceği tek sevgililer günü olduğunu ve bunun tadını çıkarması gerektiğini söylüyor. Luce ta bunu yapıyor. 

Daniel Grigori || twitter: @itsabril





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder