16 Ekim 2014 Perşembe

KVBT 1.Tur 3. Gün. | Tutku Çemberi - Paula Quinn | Yorum ve Alıntılar


Sayfa Sayısı: 365
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları



O her kadının hayaliydi… Esmer, yakışıklı ve 'Tutkulu' lakabına sahip Lord Brand Risande, baştan çıkarıcılığın vücut bulmuş haliydi. 

Ama savaş alanı ve yatak odasındaki hünerinin altında çok acı bir sır vardı: kalbini mühürleyen ihanet. Herkese korku salan bu şövalye, savaşta kazandığı toprakların başına geçmek üzere yola çıktığında en heybetli düşmanıyla karşı karşıya geleceğinin farkında bile değildi.


…Fakat yalnızca bir kadının kaderiydi. Leydi Brynnafar Dumont halkını korumak için her şeyi yapmaya kararlıydı… Buna babasını yenen vahşiyi baştan çıkarmak da dahil. Soğukkanlı bir canavar beklerken, onun yüzüne bile bakmayan son derece çekici bir erkekle karşılaşacaktı. Tüm masumiyetine rağmen, mücadeleye değecek tek savaşta Lord Brand'i yenmek için tüm cazibesini kullanmak zorundaydı…
Aşk savaşında…



                                        ________________________________


İlk turumuzun üçüncü günü ve çok mutluyum. Bize destek olan epsilon yayınlara teşekkür ederim :)

 Lord Richard'ın kızı leydi Brynna babasıyla Avarloch'ta ki kalelerinde yaşayan çok güzel, özgür ruhlu, güçlü bir kızdır. Lord Richard hayatı boyunca hiç bir savaşta yenilmeyen, dıştan ne kadar sert görünse de kızının yanında melek gibi bir adama dönüşen savaşçı bir babadır. 

  Taki bir savaşta Normandiya'lı Lord Brand'e yenilene kadar. Her yenilginin bir bedeli vardır, bu yenilginin bedeli ise kaleyi Lord Brand'e vermektir. Brynna bunu duyunca resmen yıkılır. Halkını ve kaleyi orada bırakıp gitmek istememektedir ve bunun için tek çözüm barışın devam etmesini sağlayıp Lord Brand'le evlenmektir. 

  Brynna tanımadığı bir adamla evlenmeyi istemese de halkı için bunu tereddüt etmeden kabul eder fakat Brynna'nın fikri Brand'i gördüğü anda değişir ve onu iki yıl öncesine, gölde bir kadınla  yüzerken gördüğü ve yüzünü asla unutamadığı adama götürür. Brynna Brand'in o anki mutluluğunu ve aşkla dolu gülüşünü asla unutmaz. Evlenirken bile kendisine Brand'i sevmemeyi çünkü onun başka bir kadını sevdiğini tembihleyen Brynna bunun boşuna olduğunu anlar. Çünkü gün geçtikçe o Brand'e daha çok bağlanmaktadır ve onunda aynı şekilde hissetmesini isteyip Brand'in kalbindeki buzulları eritmeye kararlıdır. 

 Bugüne kadar tarihi romanlara karşı çıktığım için kendime kızdım. İlk kez 1600'lerde geçen bir kitap okudum ve bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim. Brynna'yı çok sevdim, özgür ruhlu ve güçlü olması zaten beni ona resmen bağladı.

 Brand ile olan atışmalarını okumak çok zevkliydi. Şimdi Brand deyip susmak istiyorum. Ama olmazzz. O nasıl bir karakterdir ya gülüşüyle yapamayacağı şey yok. Resmen aşık oldum.

 Çok akıcı bir kitaptı nasıl geçtiğini anlayamadan bitirdim. Tarihi aşk romanları sevmiyorsanız bile bence bir kez daha şans vermelisiniz. Keyifli okumalar :)



''Avarloch'tan ayrılmıyorum. Bundan emin olabilirsin. Ve eğer seni görmezden gelmek işe yaramazsa-'' şimdi tıpkı Brand gibi şeytani bir şekilde gülümsüyordu-''seni yatağında öldürebilirim.'' Brand görenlerin kalbini sıkıştıracak bir şekilde sırıttı.
 ''Bu kulağa çok çekici geliyor.''



''Bana gülümsüyorsun,'' diyerek kızardı Brynna. ''Bakışlarının arkasında başka anlamlar gizlenmeden bana ilk kez gülümsüyorsun.'' ''Bakışlarımın seni daha önce öpmek istediğini gizlediğini sanmıyorum.'' dedi Brand




''Seni bu kadar mahvedecek ne yaptı?'' diye sordu Brynna.
''Onu sevmemi sağladı.''
 diye cevap verdi Brand sessizce.



''Ah Tanrım, ya bu alçağa aşık olursa, o zaman ne yapacaktı? Brynna yavaşça kafasını iki yana salladı ve aşkla ilgili çocuksu düşüncelere kapıldığı için kendine kızdı. Buna rağmen Brand'in kollarının arasında olduğu anların hatırası aklına hücum etti ve o an, onu sevmenin kendisine yetmeyeceğini anladı. Onun tarafından da sevilmek istiyordu.''



''Brand'in onu seveceğine dair ettiği yemini dinleyen Brynna, adamın sözlerinde gizkenen bir umut duymuştu. Çenesini yukarı kaldırdı ve omuzlarını dikleştirdi. O bir savaşçının kızıydı. Ne kadar süreceği umrunda değildi, ne olursa olsun bu adamın kalbini kazanacaktı.''



''Beni mutlu edeceksin Brynna. Sadece sana bakmak bile beni mutlu ediyor.''
Dük William'ın sözleri kulaklarında yankılandı. Savaşmaktan başka seçeneği olmadığını biliyordu. Şansına, savaşmak bildiği bir şeydi. Bir şekilde bu savaşçının aşkını kazanmalıydı. Donuk kalbini eritmenin bir yolunu bulmalıydı.''Savaşmaya değer.'' ''Evet, o savaşmaya değer,'' diye fısıldadı ve siyah buklelerini okşadı. ''Ve benim sevgili savaşçım, kazanan ben olacağım.''


Çekilişe katılan kişilerden birine kitabı hediye veriyoruz. Çekiliş hala devam ediyor katılmayı ve Facebook'tan sayfamızı beğenmeyi unutmayın.
Çekiliş için:  http://fusyamsidusunceler.blogspot.com.tr/2014/10/kvbt-1tur-2gun-tutku-cemberi-paula.html

Facebook sayfamız:  http://fusyamsidusunceler.blogspot.com.tr/2014/10/kvbt-1tur-2gun-tutku-cemberi-paula.html

Buda tur takvimiz takipte kalın ;)

1.GÜN (14 Ekim)
Facebook Sayfası ~ Okuma Halleri

2.GÜN (15 Ekim)
Fuşyamsı Düşünceler ~ Yorum + Çekiliş

3.Gün (16 Ekim)
Kitap Kurdunun Düşünceleri ~Yorum + Alıntılar

4.Gün (17 Ekim)
Naz'lı Kitaplık ~ Yorum + Yazar Hakkında Bilgiler

5.Gün (18 Ekim)
Bin Tatlı Yıl ~ Yorum+ Kitabı Sevmek İçin 5 Neden



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder