22 Ocak 2015 Perşembe

Mim #5: Sosyal Medya Tag



Zaman buldukça yapamadığım mimlere geri dönüp cevaplıyorum. Kitap Keyfim beni mimleyeli baya oldu ondan gecikme için özür diliyorum ve sorulara geçiyorum.

Facebook Sorusu: Herkesin sana okuman için baskı yaptığı bir kitap ?
Melez Sözleşmeleriii. Uzun zamandır bu seriyi okumam için baskı yapıyorlar, bir türlü zaman bulamadım alıp okumak için. Ama bu sene için okuma listemde,çok merak ediyorum bende.

Tumblr Sorusu: Sen okuduktan sonra popüler olan bir kitap ?
Aslında öyle olan bir çok kitabım var. Ama Aynı Yıldızın Altında ben okuduktan 2-3 ay sonra öyle bir yayıldı ki. Hayatında kitap okumayan insanların elinde bile görür olduk. 

MySpace Sorusu: Beğenip beğenmediğini hatırlamadığın bir kitap ?
Uzun süre önce okuduğum serilerin bazı kitaplarını hatırlamıyorum. Mesela Gece Evi Serisi, seriyi beğendim hatta okulda zorla okutturulan kitaplardan sonra benim kitaplara karşı tüm ön yargılarımı yıkan bir seriydi ama teker teker kitaplarını sorsanız hatırlamam. 

Instagram Sorusu: Çok güzel olduğu için Instagram'a koymak istediğin bir kitap ?
Güzel de olsa kötü de olsa okuduğum kitapların resimlerini Instagram'a koyuyorum. Hazır sorulmuşken reklamda yapayım, Instagram hesabım da sayfanın yan kısmında oradan takip edebilirsiniz :D

Youtube Sorusu: Filme çevrilmesini istediğin bir kitap ?
Kitapların filmlere çevrilmesini çok sevmiyorum çünkü filmler kitaplara göre çok daha yüzeysel anlatılıyor ama kitaplarda çok daha derinlere iniliyor, karakterleri tanıyorsunuz, düşüncelerini öğreniyorsunuz, tamamen kendinizin hayal ettiği bir dünya oluyor. Aslında Hush Hush serisinin film olmasını çok isterim ama kötü olursa o güzelim seriye yazık olur.

Goodreads Sorusu: Herkese önerdiğin kitap ?
Marie Lu - Efsane. Çook güzeldi gerçekten okursanız pişman olmazsınız.


Bu mim için etiketlediklerim;

4 yorum:

  1. Melez sözleşmeleri için bana da baskı yapıyorlar ya :D Ama ne bileyim baskı yapılınca okuyasım gelmiyor.
    Hush hush film olmasın ya :( Düşünsene Patch yerine sıradan , beceriksiz , esmer bir adamı oynattıklarını ? Tüm hayallerim yıkılır. Yıllardır Patch benim gözümde ulaşılması zor bir kurgusal erkek arkadaş rolünde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde gelmiyor ama bunu baya merak ettim. Genelde direnirim okumamak için ama okuduktan sonra önceden okumadığım için çok pişman olurum :D O konuda kesinlikle haklısın yani olmasını isterdim ama dediğin gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi :D Hayallerimdeki gibi olsa muhteşem olurdu :D

      Sil
  2. Melez Sözleşmeleri benim de merak ettiğim bir seri. Hush Hush sersini de okumak istiyorum ama bakalım ne zaman. Mimi yaptığın için çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hush Hush serisini okumalısın çok güzelll :D Ne demek rica ederim bu arada sana Hangoutstan mesaj attım bir şey söylemem gerekiyor ama görmüyorsun sanırım ordan attıklarımı. Başka nerden ulaşabilirim sana :D

      Sil